+31 (0)493 - 47 31 52 | 06 - 114 31 934 info@ceelanbewindvoering.nl

Budgetadvies

Home / Budgetadvies

Ceelan Bewindvoering richt zich op het inzichtelijk maken van uw inkomsten en uitgaven. Dat kan handig zijn als uw situatie verandert bijvoorbeeld bij trouwen of samenwonen, of bij een inkomensterugval zoals bij werkloosheid. Maar ook als er weinig veranderingen zijn, is het slim om (altijd) financieel overzicht te hebben.

Een eenmalig budgetadvies van Ceelan Bewindvoering brengt uw financiële situatie op dit moment in beeld. Of eventueel een fictieve toekomstige situatie. Vergelijk het met een Apk-keuring voor de auto. Uw inkomsten en uitgaven worden overzichtelijk samengebracht en u ziet direct hoe hoog uw vaste lasten zijn. Ook ziet u direct welk budget u heeft om uw maandelijkse variabele lasten te bekostigen. Zo houdt u vinger aan de pols van uw financiële situatie.

Uiteraard ontvangt u hierbij tips en adviezen die er toe kunnen bijdragen dat u binnen uw budget blijft.

Hoe werkt het concreet?

U verstrekt de benodigde financiële gegevens aan Ceelan Bewindvoering. Aan de hand van uw gegevens wordt een maandoverzicht en eventueel een jaaroverzicht uitgewerkt. Tijdens een gesprek worden de resultaten besproken. U ontvangt concrete tips en trucs om besparingen te kunnen realiseren. En u kunt uw situatie vergelijken met de uitgaven van een gemiddeld huishouden. U krijgt het overzicht digitaal en u kunt het overzicht vervolgens zelf bijhouden. Dit is niet ingewikkeld, maar u kunt er ook voor kiezen om hiervoor Ceelan Bewindvoering te blijven inschakelen.

Neem contact op

Vul uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.