+31 (0)493 - 47 31 52 | 06 - 114 31 934 info@ceelanbewindvoering.nl

Budgetcoaching

Home / Budgetcoaching

In een vroeg stadium samen met de coach de financiële problemen ondervangen. Dit doormiddel van budgetcoaching. De klant verkrijgt samen met de budgetcoach overzicht en inzicht in de financiën. Hierdoor kunnen problematische schulden voorkomen worden. Het doel is om in een vroeg stadium de problemen aan te pakken. Coaching vindt plaats op basis van gelijkwaardigheid en verwijst direct naar de eigen verantwoordelijkheid van de klant. Eén van de belangrijkste stappen in het budgetcoachtraject is om je huidige uitgaven en inkomsten op een rijtje te zetten. Op basis daarvan maken we samen een budgetplan, waarin de uitgaven en inkomsten komen te staan.

In de meeste gevallen zal u dingen anders moeten gaan doen. Dat betekent dat u oude gewoonten gaat veranderen. Dat is best moeilijk, want u bent gewend dat het gaat zoals het nu gaat. Wij coachen u bij deze gedragsveranderingen, zodat de kans dat u  zich aan het budgetplan houdt groter is. Ten slotte krijgt u tips over hoe te bezuinigen.
Je kunt budgetcoaching ook preventief inschakelen als u ziet dat er in de toekomst minder inkomsten zijn. Of als u effectiever wilt leren budgetteren. Bel gerust voor vragen of een gesprek.

De budgetcoach kan ook worden ingeschakeld door banken, energiemaatschappijen, woningcorporaties en andere bedrijven die er veel baat bij hebben dat hun klanten de rekening betalen.

Neem contact op

Vul uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.