+31 (0)493 - 47 31 52 | 06 - 114 31 934 info@ceelanbewindvoering.nl

Adviseur schulden voor werkgevers

Home / Adviseur schulden voor werkgevers

Ook als werkgever kunt u ons inschakelen als uw medewerker schulden heeft. Wij adviseren bij het oplossen van schulden van werknemers.

Schulden hoeven niet altijd een probleem te zijn. Veel mensen hebben schulden. Zo is een lening voor een huis ook een schuld. Schulden worden pas een probleem wanneer je er niet meer in slaagt je rekeningen te betalen. Dit is dan schuldoverlast. Uw medewerker heeft daar over het algemeen grote zorgen over. En dit kan resulteren in het niet optimaal meer functioneren van uw medewerker.

Signaleert u bij uw medewerker deze schuldenproblematiek en wilt u als goed werkgever hierbij hulp bieden aan uw medewerker, ook dan kunt u ons inschakelen. Wij adviseren bij het oplossen van schulden van werknemers. U als werkgever weet vooraf precies hoelang dit traject duurt.

Samen met uw medewerker gaan wij om de tafel om het probleem in kaart te brengen en tot een structurele oplossing te komen. Als de schuldenlast te groot is geworden voor de werknemer om zelf op te lossen, dan begeleiden wij naar gemeentelijke schuldhulp.

Neem contact op

Vul uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.