+31 (0)493 - 47 31 52 | 06 - 114 31 934 info@ceelanbewindvoering.nl

Wat doet Ceelan Bewindvoering?

Home / Wat doet Ceelan Bewindvoering?

Ceelan Bewindvoering helpt mensen om geldzaken goed te regelen als ze dat zelf niet (meer) kunnen. Dat doen wij via bewindvoering en budgetbeheer. Ceelan Bewindvoering biedt ook budgetcoaching of een eenmalig budgetadvies. Op deze website leggen we uit wat het verschil is. Wij zetten ons graag voor u in met persoonlijke, duidelijke adviezen en praktische hulp. Tijdelijk of voor altijd. Bel gerust voor vragen of een gesprek.

We helpen u omgaan met geld

Problemen met geld ontstaat vaak door persoonlijke problemen. Bijvoorbeeld door ziekte, na een scheiding, verlies van een baan, overlijden van een partner of door een verslaving. Maar ook zonder problemen wil het soms gewoon niet lukken om geldzaken goed te regelen. En als er dan schulden ontstaan, wordt het pas echt ingewikkeld.
Misschien herkent u het wel. Ceelan Bewindvoering werkt daarom samen met andere hulpverleners. Als dat nodig is kunnen deze hulpverleners uw problemen met u bespreken en helpen aanpakken. Tegelijk helpt Ceelan Bewindvoering u om al uw geldzaken weer goed te regelen. Dat wil zeggen rekeningen betaald, niet problematische schulden geregeld en zelfstandig leren omgaan met geld. Onder niet problematische schulden wordt verstaan dat de schulden binnen 36 maanden 100% kunnen worden afgelost.

Neem contact op

Vul uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.