+31 (0)493 - 47 31 52 | 06 - 114 31 934 info@ceelanbewindvoering.nl

OVER ONS

Home / CONTACT / OVER ONS

Wat doet Ceelan Bewindvoering voor u?

Heeft u zorgen en stress over uw financiën?  Slaapt u er slecht van? Blijf er niet mee lopen! Ceelan Bewindvoering helpt mensen om geldzaken goed te regelen als ze dat zelf niet (meer) kunnen. Dat doen wij via bewindvoering en budgetbeheer. Ceelan Bewindvoering biedt ook budgetcoaching of een eenmalig budgetadvies. Op deze website leggen we uit wat het verschil is.  Wij zetten ons graag voor u in met persoonlijke, duidelijke adviezen en praktische hulp. Tijdelijk of voor langere tijd.  Bel meteen voor vragen of een persoonlijk gesprek. En samen met u pakken wij uw financiële problemen aan. Zodat er voor u weer rust en overzicht komt. En dat is wel zo prettig!

We helpen u omgaan met geld
Problemen met geld ontstaan vaak door persoonlijke problemen. Bijvoorbeeld door ziekte, na een scheiding, verlies van een baan, overlijden van een partner of door een verslaving. Maar ook zonder problemen wil het soms gewoon niet lukken om geldzaken goed te regelen. En als er dan schulden ontstaan, wordt het pas echt ingewikkeld.
Misschien herkent u het wel. Ceelan Bewindvoering werkt daarom samen met andere hulpverleners. Als dat nodig is kunnen deze hulpverleners uw problemen met u bespreken en helpen aanpakken. Tegelijk helpt Ceelan Bewindvoering u om al uw geldzaken weer goed te regelen. Dat wil zeggen rekeningen betaald, niet problematische schulden geregeld en zelfstandig leren omgaan met geld. Onder niet problematische schulden wordt verstaan dat de schulden minimaal binnen 36 maanden 100% kunnen worden afgelost.

Op 24 januari 2023 heeft de Tweede Kamer een wetsvoorstel aangenomen waarin deze termijn verkort zal worden naar 1,5 jaar. De verwachting is dat dit wetsvoorstel op 1 januari 2024 zal ingaan. Dit zal gelden voor zowel het minnelijke als wettelijke traject. Ook de uitsluittermijn van tien jaar zal worden geschrapt. Volgens de huidige wet mogen mensen tien jaar geen gebruik meer maken van de wettelijke schuldsanering wanneer ze eerder in dit traject hebben gezeten.

Privacyverklaring Ceelan Bewindvoering

Ceelan Bewindvoering verwerkt persoonsgegevens en financiële gegevens over u. De verwerking van uw gegevens zijn noodzakelijk voor de uitoefening van onze taak als bewindvoerder, budgetbeheerder,  adviseur schulden voor werkgevers, en budgetcoach.  Uw gegevens worden verwerkt in de uitoefening middels een overeenkomst of als gevolmachtigde. Uiteraard gaat Ceelan Bewindvoering zorgvuldig om met uw gegevens, conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
In deze verklaring leest u hoe en welke gegevens Ceelan Bewindvoering verwerkt.

Klik hier en bekijk onze Privacyverklaring

Neem contact op

Vul uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.